Over mij

Vakmanschap is Meesterschap

Bij de Mats Klussenbedrijf kunt u terecht voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis of bedrijfspand.

Ben nu ook gecertificeerd met het Sercurity Awareness certificaat zodat ik ook in bedrijfshallen kan en mag werken waar luchtvracht condities gelden.

4a2c44c73f48c11b002b738694ba3c2a.jpg

Ik ben geen aannemersbedrijf, maar een rasechte professionele vakman met 33 jaar ervaring welke gespecialiseerd is op het gebied van bouw, verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. 

Klussen, het is voor mij een pure passie. Ik heb een uitgebreide ervaring, werk met professionele materialen en dat alles uiteraard tegen schappelijke prijzen. 

Wilt u een lamp ophangen, of staat dat schilderij al tijden tegen de muur en wordt het tijd dat dit eindelijk een mooie plek krijgt? Ik ben u graag van dienst met een groot aantal van deze kleine klussen, zodat u optimaal geniet van uw woning. Ik kan u van dienst zijn van de badkamer tot in de keuken en van het toilet tot in de woon- of slaapkamer. 

Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit kan ik doen wat ik beloof.

Wilt u gebruik maken van mijn diensten?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Klik hier